A date with NisaKay.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Alkisahnya bila aku tau NisaKay dah single, apa lagi, terus ajak dating lah! Kitorang keluar date dekat Genting Theme Park. Sejuk2, fefeeling comel tu terlebih lah.haha.. Kalau korang tengok gambar semua ni, inilah tunjuk ajar NisaKay cara2 untuk nampak “cute” dalam gambar.



Nah Bukti! Aku tak tipu 😛
Maaf lah jejaka yang rasa anda hot kat luar sana. Anda kalah dengan budak  “comel” ni. Apa lagi, kalau nak masuk line silalah comel2 kan diri anda! hahaha…. My tips, duduk kat buffet line 24 jam, definitely esoknya jadi mcm aku!

Ini adalah trademark minah comel ni! Cucuk dagu anda dan pam lah pipi seperti buntal! 😛
Best keluar ngan NisaKay ni, ada time tu aku dapat sembang2 dengan dia. Honestly, sebelum aku kenal personally blogger hebat2 macam dia, aku selalu ingat diorang ni mesti sombong. Boyyy…am I wrong! She is super friendly, tak sengan nak bercerita and yang penting tak segan nak bergambar!
Dan ni cubaan untuk hide “lemak2” belakang NisaKay yang kurus ni! hihi
So, korang rasa macam mana? Convincing that yang aku dapat ajak minah comel ni keluar date? Hehe…apa kata korang tanya NisaKay sendiri? 😉

p/s: Jeng..Jeng..Jeng… xD

Author: Rayyan Haries

A Malaysian boy's journey becoming a man through his journey travelling and volunteering around the world.

16 thoughts on “A date with NisaKay.”

  1. cessh,sampai hati tak ajak saya sekali.. dahla dok sorang2 kat umah bini n anak2 di kampung..

    p/s : sweetje header baru blog bro… N good luck with ur future bro…

  2. Abg eyriqazz,

    hahaha…ala2 ciannyerrrr…. hehe…
    nanti gi genting lagi leh ajak…tapi hari2 gi semua abg kerja lah kan? T_T

    ps: tu myreava buatkan comel kan…thank you..terharunya! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge