Friday, 16 May 2008

layari web ni!menarik!

www.iluvislam.com

memori sebuah kehidupan

I need to change myself,kena buat perubahan -me+extra iman+tawwakal=muslim sejati(macam nak buat equation math je!).hidup aku macam 0=x=2x^.complicated.Aku kena banyak betulkan diri.Bagus jugak ko ni rael,buat tazkirah kat diri sendiri dalam flight pulak tu.boleh tambah bintang ni!aku ni petala ke lapan giler,jadi bag packers sorang2 kat aix-en-provence,tanah france yang classic.first benda yang aku nampak kat sini ada banyak air pancut and buskers(seniman jalanan).kalau kat m'sia orang kita mesti anggap diorang peminta sedekah,tapi kat sini diorang di hargai.jalan punya jalan,sampai tak sedar dah senja,nasib baik sembahyang dah jamak,kalau tak kantoi.lapar la pulak,tapi kena cari tempat nak membuta dulu,kalau tak merempatla kat jalan(tak nak aku,kalau masjid takpa gak,erk!ada ke?).last nye,aku pilih b&b.jimat la gak,i night baru 5 pound je.best gak bilik aku ni,menghadap jalan.

rayyan:218pm/160508
:thank you ALLAH S.W.T for the ideas
p/s:karya pertama saya,masih dalam pembikinan.harap2ye dapat diterbitkan sebuah novelet.

Thursday, 8 May 2008

aaaa.....prayer 4 u

GOOD LUCK TO WHAT YOUR DOING,MAY ALLAH S.W.T BLESS YOU.AMIN

THIs IS the SO call HELP by US,it's HELL!!




May Allah help the Muslims! This truth is not shown to the world. I request you please circulate this wherever possible.
US Marines in Masjid Cross, painted on Quran by US Marines. US Marine, posing after writting
'Our God is better than your God' Picture showing graves of the eleven children, killed by American bombing.
'And whatever the Messenger gives you, take it, and whatever he forbids you, leave it. And fear Allah: truly Allah is severe in punishment. ' [Qur'an 59:7]
 
© 2008-2013. Si Traveler Come. All Rights Reserved. The blog owner cannot be held liable for any error, inaccuracy and/or amissions whatsoever caused. Liability would not be accepted for any action taken based on the views expressed or information provided in this website/blog. Site Design By Si Traveler Comel